Vi søker advokatfullmektig/ advokat

Skaun Advokatfirma ble etablert i 2018 for å være et fullservice advokatfirma i Sandefjord og Larvik. Vi tror på at en spesialisering gir våre kunder et bedre produkt, og har dermed konsentrert våre fagområder rundt sentrale disipliner som kjøps- og kontraktsrett, arbeidsrett, eiendomsrett og familierett.

Skaun Advokatfirma skal gi råd effektivt, med høy faglig kompetanse og til avtalt tid.

Våre kunder er private og næringsdrivende, boligselskaper og ansatte, trygdede og forulykkede, selgere og kjøpere. Kort fortalt; vi representerer alle typer klienter.

Vi har et uttalt mål om vekst, og erfarer at oppdragsmengden til stadighet øker. Våre ambisjoner er å bidra til vekst og positiv utvikling for Larvik og Sandefjords næringsliv. Vi er profesjonelle, handlekraftige og inspirerende.

Skaun Advokatfirma består i dag av 5 advokater, en advokatfullmektig og en regnskaps-/kontorleder. Vi er unge, og vi former vår fremtid hver dag, hvert år. Fremtidige medarbeidere får ta del i denne reisen med oss.

Vi søker advokatfullmektig, nyutdannet eller med erfaring, og/eller advokat.

Av deg forventer vi:

  • du har gode juridiske kunnskaper,

  • gode samarbeidsevner - forståelse for relasjon og kommunikasjon,

  • svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne,

  • solid formidlingsevne, samt at du har en positiv og sosial innstilling.

Søknad med CV, attester og kopi av vitnemål/karakterutskrift, sendes til post@skaunadvokat.no.

Søknader behandles fortløpende. Tiltredelse og lønn etter avtale.

Spørsmål kan rettes til advokat Valon Krasniqi (m.: 988 57 218 / e.: vk@skaunadvokat.no) eller advokat Siri Bergem (m.: 971 87 316 / e.: sb@skaunadvokat.no).